Cambridge, MA |

Akamai Technologies, Inc. (NASDAQ: AKAM), the world’s largest and most trusted cloud delivery platform, announced today that it will be participating in the RBC Capital Markets 2017 Technology, Internet, Media and Telecommunications Conference in New York, NY. CFO, Jim Benson, will present an update on the Company’s service offerings.

When: Tuesday, November 7, 2017, 2:20 p.m. (ET)

Where: Westin Times Square, New York, NY

What: Presentation: Review of company service offerings

A live audio webcast of the presentation and a replay will be available on Akamai’s website at http://www.akamai.com/html/investor/index.html. Please go to the “Investor Events” section of the Akamai Investor Relations Web page to access the presentation.

Akamai は世界で最も信頼された世界最大のクラウド配信プラットフォームを提供しています。使用するデバイス、時間、場所を問わず、お客様が安全性に優れた最高のデジタル体験を提供できるようにサポートします。Akamai の大規模な分散型プラットフォームは、世界 130 か国に 20 万台を超えるサーバーを擁する比類のない規模を誇り、お客様に優れたパフォーマンスと脅威からの保護を提供しています。Akamai のポートフォリオに含まれる、ウェブおよびモバイルパフォーマンス、クラウドセキュリティ、エンタープライズアクセス、動画配信の各ソリューションは、卓越した顧客サービスと 24 時間体制の監視によりサポートされています。大手金融機関、EC リーダー企業をはじめ、メディアおよびエンターテイメントプロバイダー、政府機関が Akamai を信頼する理由について、www.akamai.com/jp/ja/ または blogs.akamai.com/jp/ および Twitter@Akamai_JP で詳細をご紹介しています。