Cambridge, MA |

Akamai Technologies, Inc. (NASDAQ: AKAM), the world’s largest and most trusted cloud delivery platform, announced today that the company will hold an Analyst Day at the Boston Cambridge Marriott Hotel, on Tuesday, June 26, 2018.

When:
Tuesday, June 26, 2018
8:00 a.m. until 3:00 p.m. EDT
Note: Formal presentations will begin promptly at 8:30 a.m. EDT

Where:
50 Broadway
Cambridge, MA 02142
Note: In-person attendance is by invitation only

What:
Akamai management will discuss key company priorities and may provide forward-looking financial guidance during the presentations.

Webcast
A live webcast of Akamai’s Analyst Day will be available at the Investor Relations page of the Akamai website. An archive of the webcast will be available following the event for a limited period of time.

Akamai は世界で最も信頼された世界最大のクラウド配信プラットフォームを提供しています。使用するデバイス、時間、場所を問わず、お客様が安全性に優れた最高のデジタル体験を提供できるようにサポートします。Akamai の大規模な分散型プラットフォームは、世界 130 か国に 20 万台を超えるサーバーを擁する比類のない規模を誇り、お客様に優れたパフォーマンスと脅威からの保護を提供しています。Akamai のポートフォリオに含まれる、ウェブおよびモバイルパフォーマンス、クラウドセキュリティ、エンタープライズアクセス、動画配信の各ソリューションは、卓越した顧客サービスと 24 時間体制の監視によりサポートされています。大手金融機関、EC リーダー企業をはじめ、メディアおよびエンターテイメントプロバイダー、政府機関が Akamai を信頼する理由について、www.akamai.com/jp/ja/ または blogs.akamai.com/jp/ および Twitter@Akamai_JP で詳細をご紹介しています。